WORKSHOPS OP MAAT

De missie van M.E. is met creativiteit uw organisatie samen te laten groeien door middel van de beleving; inspireren, verbinden en motiveren met een TWIST.


Hoe werkt het?

STAP 1 || M.E. maakt samen met uw organisatie een passende workshop op maat (zie hiervoor het menu - alle combinaties zijn mogelijk).

STAP 2 || Daarna ontvangt u een offerte.

STAP 3 || Bij akkoord gaat M.E. het uitvoeren.


- Talentenspel: jouw talenten door de ogen van een ander vanuit positiviteit (géén post-its en tips/tops).

- Business speeddate: verassende 1 op 1 vragen aan je collega's, familie of vrienden.


- Muziekquiz, een competitie element en de zintuigen prikkelen.


- Marshmellow challange, samen werken.


- Pitching, hoe sta je voor een groep en presenteer je jezelf.


- Loopbaan coaching, Personal Coaching


- Veranderkunde trajecten & team trajecten door middel van creativiteits technieken (vanuit de masters) samen haalbare doelen bepalen op zowel korte als lange termijn.


- Workshops over stressmanagement en compassie.* Kosten overzicht van de workshops, Masters of Education *(M.E.) vindt het belangrijk om transparant te zijn over de kosten en staan vermeld bij de workshops daarnaast krijgt u een offerte.

WORKSHOP TEAMBUILDING

Alle teamleden zijn zichtbaarder geworden voor elkaar. Er is meer respect voor elkaars eigenheid en aanpak. Iedereen wil oprecht het beste voor de organisatie. De teamleden waarderen elkaars communicatiestijl meer en erkennen dat er meerdere wegen zijn om het gezamenlijke teamdoel te bereiken. Verschillen mogen en moeten er zelfs zijn. Je vult elkaar aan. Zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling staan aan het einde van de dag voor alle deelnemers centraal.

Tijdsduur 1 dagdeel, 4 uur;

* Minimaal 10 deelnemers (anders prijs in overleg).

Teambuilding; Workshop Talentontwikkeling

Inclusief: Talentencertificaat, direct toepasbaar Muziekquiz, Kleurentheorie, Talentenspel, Marshmellow challange; Materialen, 1 begeleider per maximaal 20 deelnemers.

Exclusief: Btw, Locatie huur, Catering

Kosten: 75 euro per deelnemer (excl 21% btw)

Korting: Boven de 20 deelnemers berekenen we een speciale groepskorting in overleg.


WORKSHOP TEAMBUILDING MET BUSINESS SPEEDDATE

De teamleden zien elkaars waarden en erkennen dat er meerdere wegen zijn om het gezamenlijke teamdoel te bereiken door de business speeddate. Verschillen mogen en moeten er zelfs zijn. Je vult elkaar aan. Zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling staan aan het einde van de dag voor alle deelnemers centraal door de buseniness speeddate is verdiepend om elkaar te leren op een andere manier door te vragen.

Inclusief: Talentencertificaat, direct toepasbaar Muziekquiz, Kleurentheorie, Talentenspel, Marshmellow challange; Materialen, 1 begeleider per minmaal 15 deelnemers.

Exclusief: Btw, Locatie huur, Catering

Kosten: 75 euro per deelnemer (excl 21% btw)

Korting: Boven de 20 deelnemers berekenen we een speciale groepskorting in overleg.


Workshop WIJNPROEVERIJ & KUNST NAAR SMAAK

HET MONTFERLAND & MASTERS OF EDUCATION


WORKSHOP COCKTAILS & TALENTENSPEL

HET MONTFERLAND & MASTERS OF EDUCATION