missie


Passie voor mensen en meer dan tien jaar ervaring in het bedrijfsleven beweegt Masters of Education om de wereld creatiever te maken. Door deze nieuwe benadering naar organisaties én het bedrijfsleven zijn wij Inspirerend, Motiverend en Verbindend met een TWIST.


M.E. biedt UNIEKE COMBINATIES aan waarbij het "highly creative thinking" de boventoon voert. Van creatief DENKEN naar creatief DOEN en andersom. Vooral veel plezier beleven en verbinding met elkaar voelen.


Soms gewoon "even uit het denken" en in sommige gevallen juist IN het denken vanuit de theorie.


Wij halen het beste uit mensen en organisaties.


visie

Vanuit onze eigen masteropleidingen kunnen wij vanuit de regels én de passie werken. Het grootste kapitaal binnen een organisatie is het menselijk kapitaal. De mensen samen vormen een dynamisch team. Samen met dit team wil M.E. op zoek gaan naar oplossingen om de gestelde doelen te behalen.


Inspirerend, Motiverend en Verbindend met een TWISTHOE ZIT DAT NOU?

We krijgen wel vaker de vraag:

"Wat doen jullie allemaal? Ik zie zoveel verschillende activiteiten voorbij komen."


Wij, Margreet & Ellen (Masters of Education, M.E.) hebben elkaar na de Havo leren kennen op het Grafisch Lyceum te Zwolle.


Van daaruit zijn wij aan het Windesheim gaan studeren, Docent Beeldende Kunst en Vormgeving.


Twee jaar geleden hebben we onze masters behaald, Master Special Educational Needs & Master Learning and Development.


AMBITIE

Onze ambitie is om de uitkomsten vanuit de workshop direct te koppelen, met concrete toepassingen, aan de oorspronkelijk vraagstelling.


Masters of Education * (M.E.) stelt als doel te sparren met de opdrachtgever en de briefing om te zetten naar een werkbare masterclass, workshop, talent traject of (onderwijs) innovatie.

Samen komen we verder!

Margreet & Ellen