missie


Passie voor mensen en meer dan tien jaar ervaring in het bedrijfsleven beweegt Masters of Education om de wereld creatiever te maken. Door deze nieuwe benadering naar organisaties én het bedrijfsleven zijn wij Inspirerend, Motiverend en Verbindend met een TWIST.


Masters of Education biedt UNIEKE COMBINATIES aan waarbij het "highly creative thinking" de boventoon voert. Van creatief DENKEN naar creatief DOEN en andersom. Vooral veel plezier beleven en verbinding met elkaar voelen.


Soms gewoon "even uit het denken" en in sommige gevallen juist IN het denken vanuit de theorie.


Wij halen het beste uit mensen en organisaties.


visie

Vanuit onze eigen masteropleidingen kunnen wij vanuit de regels én de passie werken. Het grootste kapitaal binnen een organisatie is het menselijk kapitaal. De mensen samen vormen een dynamisch team. Samen met dit team wil Masters of Education op zoek gaan naar oplossingen om de gestelde doelen te behalen.


Inspirerend, Motiverend en Verbindend met een TWIST

AMBITIE

Onze ambitie is om de uitkomsten vanuit de workshop direct te koppelen, met concrete toepassingen, aan de oorspronkelijk vraagstelling.


Masters of Education stelt als doel te sparren met de opdrachtgever en de briefing om te zetten naar een werkbare masterclass, workshop, talent traject of (onderwijs) innovatie.

Samen komen we verder!

Ellen van Bosch